Nahrávám...
Aktualizuji zobrazený obsah
    Hledat
    Logo firmy (zobrazí úvodní stránku)
    Materiály, technika a servis NEJEN pro stavební profesionály!
    Porovnat Košík

    V košíku máte:

    Cena celkem: 0 Kč

    Doprava zdarma při nákupu nad 5 000 Kč.

    Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu GEIS malé zásilky zdarma.Máte dopravu GEIS malé zásilky zdarma.
    Přejít do košíku

    Osobní údaje

    OSOBNÍ ÚDAJE
    Pro registraci na TS eshopu je nutné udělit souhlas se zpracováním osobních údajů.
    Pro vytvoření objednávky bez registrace, vzniká oprávnění ke zpracování osobních údajů na základě plnění smlouvy.

    Správcem osobních údajů je společnost TONSTAV-SERVICE s.r.o., IČO: 63907887, Okružní 630, 370 01 České Budějovice (dále „TS“) pro níže uvedené účely v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále „Zákon“) a v rozsahu nezbytně nutném pro dosažení daného účelu po nezbytně nutnou dobu vymezenou buď podmínkami daného zpracování anebo podle právních předpisů.

    Poskytnuté osobní údaje při registraci (zejména jméno a příjmení, email, telefon, adresa) jsou zpracovány za účelem vyřízení objednávky, komunikace se zákazníkem a poskytnutí výhod registrovaného členství na TS eshop. Souhlas se zpracováním osobních údajů se uděluje na dobu do jeho odvolání, odvoláním souhlasu zároveň zaniká členství na TS eshop.

    Registrovaný člen TS eshopu bere na vědomí, že má v souladu s § 12 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, právo na přístup ke svým osobním údajům a další práva vyplývající z § 21 Zákona, zejména právo na opravu údajů, jejich doplnění, blokaci a likvidaci